Cursus

Van dromen naar doen

Ondernemend, avontuurlijk en barstend met ambitieuze plannen. Dat ben jij. Maar je loopt ergens tegenaan: het komt er nog niet uit. Het zit stiekem nog verborgen, onder een dunne laag, waarvan jij en ik allebei weten dat je deze kunt doorbreken, door het liefst vandaag nog het heft in eigen handen te nemen. Daar is één ding voor nodig: actie. 

cursus

De ratrace, vele ‘moetjes’ en na een lange dag werken uitgeblust op de bank ploffen, terwijl je eigenlijk nog zoveel wilt doen. Tijd voor jezelf? Dat neem je allang niet meer. Keuzes maken en vertrouwen op jezelf? Je vindt het lastiger dan ooit. Tegelijkertijd is het niet zo dat je je leven nu een onvoldoende geeft. Sterker nog: je hebt eigenlijk niets te klagen. De rekeningen worden betaald vanwege een stabiel inkomen, je kunt op vakantie, je hebt een fijn sociaal leven… Maar eigenlijk weet je ook dat je op dit moment niet je ideale leven leeft en dat er meer inzit. Jouw hoogste potentieel is nog niet bereikt. Je wílt je hart wel volgen, maar je voert de stappen in je hoofd niet uit. Je droomt wel, maar je jaagt je dromen niet na. Bovendien krijgt een droom pas vorm door het zetten van stappen. Of het nu angst is dat je tegenhoudt of omdat je niet weet waar en hoe je moet beginnen. Het kán anders. Echt waar.

Loskomen van de ‘norm’, van wat ‘wenselijk’ is en van ‘wat hoort’ is mogelijk. De belangrijkste factor ben jijzelf.  

Stel je voor dat je:

 • Dankbaar bent voor het leven dat je zelf creëert
 • Vol vertrouwen keuzes maakt waar je wél gelukkig van wordt
 • Standaard denkt in mogelijkheden in plaats van hindernissen
 • Angsten voor eens en altijd achter je laat, zodat deze nooit meer je leven bepalen
 • Focus hebt op je einddoel, hier effectief naartoe werkt en daardoor meer vrije tijd hebt 
 • Je (carrière)pad volledig omgooit en eindelijk iets doet waarvan je hart wél een sprongetje maakt als de wekker gaat
 • Trots bent op de veranderingen die je teweegbrengt in je leven, omdat je zelf de regie pakt 

Een droomleven dat jij zelf hebt gecreëerd en hebt vormgegeven. Dát is het doel.

De inhoud van de online cursus persoonlijke ontwikkeling is in je eigen tempo en tijd te volgen. Dit staat er voor je klaar:

 • (Levenslang) toegang tot de online leeromgeving
  • Module 1: De focus op jouw droom. Waar sta je nu en waar wil je naartoe?
  • Module 2: De focus op jou. Wat houdt je tegen en waarom ben je nog niet waar je wil zijn?
  • Module 3: De focus op jouw weg. Hoe kom je wel tot jouw droomleven?
 • Een stok achter de deur
 • Tools, kernkwadranten en opdrachten om tot inzicht en concrete stappen te komen
 • Twee online coaching calls van 30 minuten, in te plannen wanneer jij wil

Reflecteren, kwaliteiten ontdekken en ook zeker je valkuilen onder ogen komen, je angsten aanpakken en korte metten maken met beperkende overtuigingen. Dát is wat je doet met deze online cursus. Jouw droomleven komt niet aanwaaien dus het is niet altijd makkelijk. Het vraagt moed, lef en durf, maar dat kun jij. Neem hier contact op voor meer informatie of schaf hier direct de cursus aan!

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela