EFT

Overkom emotionele barrières

EFT, wat staat voor Emotional Freedom Techniques, is een praktische en krachtige tool die je in kunt zetten om je emoties te reguleren en je mindset positief te beïnvloeden. De techniek helpt om negatieve emoties los te koppelen van een specifieke ervaring of (toekomstige) gebeurtenis. Je leert binnen enkele minuten je zenuwstelsel te kalmeren en hoe je ongewenste emoties kunt neutraliseren.

EFT

Emotional freedom techniques zijn voor bijna alles in te zetten. Denk aan:

  • Angsten
  • Stress
  • Negatieve emoties
  • Nare herinneringen
  • Trauma
  • Niet helpende gedachten

We beginnen de behandeling met het bespreken van je klacht en/of de situatie waar je last van ervaart. Door middel van het stimuleren, ook wel tappen genoemd, van verschillende acupressuurpunten in combinatie met het focussen op en benoemen van je klacht, geef je een kalmerend signaal naar je hersenen, waardoor de ongewenste emotie milder wordt of zelfs helemaal verdwijnt.

Door middel van online sessies leer ik je deze eenvoudige, krachtige techniek om jezelf tot rust te brengen en ongewenste emoties te verminderen. Het is een zelfhulptool die je nadat je het geleerd hebt zelfstandig kunt gebruiken, waar en wanneer jij wilt.

Blijf niet langer doorlopen met angsten, stress, beperkende overtuigingen, emotionele of lichamelijke klachten. Laat je klachten niet je leven bepalen en pak zelf de regie weer terug met behulp van EFT. Mag ik jou helpen jouw beste leven te leven? Neem hier contact op!

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela