Energetische behandeling

Energetische behandeling: verandering door aanraking

Quantum touch healing is een energetische behandelmethode waarbij het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Je kunt de behandeling ondergaan ter ontspanning, of als je voelt dat er bepaalde blokkades in je systeem zitten.

energetische behandeling

De behandeling

Alles is energie en heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Hoe hoger de trilling van je eigen lichaam, hoe minder gevoelig je bent voor invloeden van buitenaf. Bovendien is je lichaam beter in staat zichzelf te genezen. Tijdens de behandeling verhoog ik zelf mijn eigen trillingsfrequentie door middel van visualisatie en ademhalingsoefeningen. Jouw lichaam past zich hier automatisch op aan. Na de behandeling kun je de volgende effecten ervaren: 

  • Je voelt je ontspannen 
  • Je darmen beginnen te borrelen
  • Je krijgt het warm of koud
  • Je voelt trillingen

Online quantum touch healing

De energetische behandelingen kunnen we ook online doen. Fijn als je een druk leven hebt of weinig thuis bent. Vanuit het comfort van je eigen huis onderga je de behandeling tijdens het videobellen.

Een nieuw begin

Wil je blokkades in je lichaam opheffen? Wil je een beter herstellend vermogen en minder gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf? Met quantum touch healing maken we het samen mogelijk. Neem gerust contact op voor een online kennismaking!

Tarieven

Quantum touch healing

60 minuten: € 65,00
45 minuten: € 50,00
30 minuten: € 40,00

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela