Hulpvraag

Bekijk hieronder alle hulpvragen

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

(Digital) nomad to be

Dit traject is voor iedereen die meer wil gaan reizen en dit wil combineren met werk. Voor degene die de (digital) nomad lifestyle willen gaan omarmen, maar het ook spannend vinden.

Lees meer

De (digital) nomad

Je bent vertrokken naar een ander land om daar iets op te bouwen. Vol enthousiasme ben je begonnen aan je nieuwe avontuur. Als de nieuwigheid eraf is en je meer begint te settelen, merk je dat er veel op je af komt.

Lees meer

Lichamelijke klachten

Een onverklaarbare pijn, een vervelend gevoel of andere gezondheidsproblemen waar geen medische gronden voor gevonden kunnen worden.

Lees meer

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela