Hypnotherapie

Vind de kern van jezelf terug 

Hypnotherapie, of hypnose, is een effectieve manier om in contact te komen met het onbewuste. Wij mensen zijn geneigd alles met ons brein op te willen lossen. Maar ons bewuste brein is vaak juist hetgeen onze problemen in stand houd. Daarom werken we in hypnose met het geniale onbewuste: veel effectiever!

hypnotherapie

Het onbewuste kun je zien als ‘het wijze deel’ in jezelf, waar al je emoties, ervaringen, gewoontes, overtuigingen, trauma’s en triggers liggen opgeslagen. Het bepaalt voor 95% je gedrag. Om gedragsverandering te creëren is het dan ook veruit het meest effectief om met je onbewuste aan de slag te gaan.

. Hypnotherapie is bijvoorbeeld heel behulpzaam bij: 

  • Verslavingen 
  • Angsten en fobieën 
  • Afleren van slechte gewoonten
  • Aanleren van nieuwe gewoonten 
  • Concentratieproblemen 
  • Slapeloosheid 
  • Onzekerheid of een negatief zelfbeeld

De behandeling

We zullen eerst bespreken wat voor jou uitdagingen zijn en wat je hoopt te bereiken. Tijdens de hypnose word je in een diepe staat van rust en ontspanning gebracht.  Je krijgt inzichten in waarom deze gewoonten zo diep in je systeem gegroefd zijn, en hoe je gewoonten ontwikkelt die wél goed voor je zijn. Eenmaal uit de trance gebracht, bespreken we welke inzichten je hebt opgedaan. Zo werken we samen naar je doelen toe.  

Online hypnotherapie

Door middel van online hypnotherapie kun je gemakkelijk behandeld worden vanuit het comfort van je eigen huis. In een rustige omgeving zullen we videobellen.

Tijd voor nieuwe gewoonten

Kom door het onderbewustzijn tot de kern van je klachten. Of je nu wilt stoppen met roken, af wilt vallen of andere nieuwe, mooie gewoontes wilt ontwikkelen die jouw gezondheid goed doen. Neem nu contact op voor een online kennismaking! 

Tarieven

Hypnotherapie

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela