Massage

Masseer je klachten weg

De diepste, meest basale vorm van communicatie is aanraking. Je herkent het waarschijnlijk wel: als je hoofdpijn hebt, wrijf je over je voorhoofd; als je je knie stoot, leg je je handen erop. Aanraking is een levensbehoefte. Een oprechte, bevestigende aanraking zorgt dat je je gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt. Daarom kan een massage zo waardevol zijn.

massage

De behandeling

Een massage heeft een heleboel voordelen: 

  • Effectief bij fysieke klachten 
  • Een ontspannen, welbehagen gevoel 
  • Afvalstoffen worden afgevoerd 
  • Een lagere bloeddruk 
  • Je voelt je energieker en fijner in je eigen lichaam 
  • Minder stress
  • Verbetert de werking van je organen 

Massage

Ik bied twee verschillende massages aan, elk met haar eigen, unieke voordelen:

  • De ontspanningsmassage. Ik masseer met warme olie en stem de massage altijd af op jouw wensen en mogelijke klachten. Ook als je zwanger bent is deze massage mogelijk. Met kussens en rollen zorgen we dat jij heerlijk en ondersteund ligt. 
  • De Thaise massage. Je blijft gekleed en er komt geen olie aan te pas. Je ondergaat een complete lichaamsbehandeling, waarbij we een drukpuntmassage afwisselen met rek- en stekoefeningen. We werken op jouw energiebanen, waardoor alles weer lekker gaat stromen.

Klachtenvrij door het leven

Een massage is een fijne manier om je lichaam te resetten, zeker na een periode van stress of fysieke pijn. We bespreken eerst je wensen, zodat jij het optimale uit de behandeling kunt halen. Je zult merken dat je je lichter voelt en met een ontspannen gevoel de deur uitloopt. Zie ik je snel? Ik leer je graag kennen. Neem hier contact op!

Tarieven

Ontspanningsmassage

90 minuten: € 90,00
75 minuten: € 75,00
60 minuten: € 65,00
45 minuten: € 50,00
30 minuten: € 40,00

Ontspanningsmassage voor zwangere vrouwen

60 minuten: € 65,00
45 minuten: € 50,00

Thaise massage

60 minuten: € 65,00

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela