Over Emmy

Wie ben ik?

Ik zie het leven als een geweldig interessante ontdekkingsreis. Deze reis begon voor mij pas echt toen ik ontslag nam bij mijn werk als ambulant jongerenhulpverlener. Ik had het niet meer naar mijn zin en wilde wat anders. Ik had geen idee wat, maar ik wist wel zeker: ‘dit niet meer’. Door het nemen van ontslag lag ineens alles open. Dat vond ik spannend, maar dit gaf tegelijkertijd ook een heel vrij gevoel.

over Emmy

Er kwam ruimte om te ontdekken wat ik nu echt wilde. Ik kwam erachter dat vrijheid voor mij erg belangrijk is. Ruimte voor mijzelf om te kunnen doen wat ik wil. Achteraf gezien heel logisch dat ik zelfstandig ondernemer geworden ben. Het heeft mij gebracht waar ik naar op zoek was. Ondertussen durf ik te zeggen dat ik ontzettend goed ben in luisteren naar mijn gevoel en hier gehoor aan geven, en dus in het creëren voor mijzelf wat ik wil. Dit geeft heel veel voldoening, rust en plezier. Ik help dan ook graag andere mensen om verantwoordelijkheid voor hun eigen leven te nemen en te gaan leven in plaats van geleefd te worden. Dat ben je waard!

Ik begeleid mensen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en graag het beste uit zichzelf en hun leven willen halen. Niet vanuit pushen en forceren, maar vanuit verbinden met jezelf. Want alleen dan kan er een duurzame verandering ontstaan, waar jij je hele leven profijt van gaat hebben. Ik ben masseur en haptotherapeut, maar vooral een mens dat het beste voor zichzelf en voor anderen wil. Ik geloof dat je dit kunt bereiken door te weten wat je wilt. Te luisteren naar je gevoel en ondanks dat dat soms erg spannend kan zijn, er toch voor te gaan. Dan gaat er een heel nieuwe wereld voor je open! 

  • Het buiten je comfortzone stappen is essentieel voor persoonlijke groei. Maar het is belangrijk om daarbij wel in verbinding met jezelf te zijn.
  • Je gedachten zijn ontzettend krachtig, die kunnen je maken of breken. Als jij positieve gedachten kan combineren met in verbinding blijven met jezelf, dan heb je goud in handen.
  • Als je luistert naar de signalen die je lichaam je geeft, zullen veel lichamelijke en psychische klachten voorkomen worden. Je zit dan goed in je vel.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het leven wat je leeft. Het mooie hiervan is, dat jij dus ook de sleutel tot verandering in handen hebt.

Ik bied therapie en coaching aan als onafhankelijke. Hiermee word ik niet vergoed door zorgverzekeraars. Hier kies ik bewust voor omdat ik mij niet wil verbinden met systemen waar ik niet achter sta. Daarnaast wil ik jou graag, zonder inmenging van derden, een pakket op maat kunnen aanbieden waar je het meeste profijt van gaat hebben. En dat is voor iedereen anders.

Ik doe dit meestal op afstand, maar wanneer ik in Nederland ben, leer ik je graag in mijn praktijk kennen voor een fysieke behandeling. Houd hiervoor mijn social media in de gaten of neem contact met me op!

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

- Manon

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

- Linda

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

- Angela