Reviews

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews.
Zij gingen je voor!

Manon

Google

Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik acht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

Linda

E-mail

Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed ‘bij de les te houden’ en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon

Angela

E-mail

Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me ‘hard’ maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

Judith

E-mail

Ik heb de haptotherapie als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij handvatten en inzichten gegeven. Met de juiste oefeningen werd tastbaar gemaakt waar ik mij nog verder in kon ontwikkelen. Ieder keer ging in haar huis met nieuwe inzichten en kon ik meteen hetgeen ik geleerd had in de sessies in praktijk brengen. Wat ik geleerd heb:

ik weet nu echt wie ik ben ik durf mijzelf te zijn ik voel mij zelfverzekerder ik kan ruimte voor mijzelf innemen ik ben meer in het moment aanwezig en kan meer genieten ik ben tevreden met mijzelf Ik kan het iedereen aanbevelen!

Esther

E-mail
Mijn psycholoog kwam met het idee om haptonomie sessies te gaan volgen. Als verlengstuk van mijn therapie. Wat een geweldige ervaring! Emmy luisterde naar mijn verhaal en vanuit daar hebben we oefeningen gedaan. Je lijf weer gaan voelen, gaan voelen dat ik er mocht zijn. De theorie kreeg ik bij de psycholoog, bij Emmy kon ik dat koppelen aan mijn lijf en gevoel. Hoofd, hart en lijf werden weer een. Zo mooi! Ik ben haar enorm dankbaar!

Virginia

Google
Ik heb een aantal behandelingen bij Emmy gehad en zij heeft mij geholpen om weer terug in contact te komen met mijn lijf en bewuster te worden van mijn omgeving. Voordat ik bij Emmy kwam, zat ik erg in mijn hoofd en miste alle signalen (klachten) die mijn lichaam gaf in bepaalde situaties. Nu luister en voel ik hoe mijn lijf reageert, voordat ik iets doe. En ik heb ook geleerd dat het ok is om iets te voelen.
Kortom, Emmy is echt een aanrader!

Manon

Google
Emmy is een heel toegankelijke vrouw, die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook tussen de regels door luistert. Met haptotherapie heeft ze mij laten zien dat ik eigenlijk veel meer voel dan ik dacht te kunnen voelen. Ze heeft me geleerd daar op te vertrouwen en handvatten mee gegeven om dit vertrouwen in de loop van de tijd uit te breiden.

Valerie

Google

Bij Emmy in behandeling geweest voor haptonomie. Emmy is een rustige vriendelijke en lieve vrouw, luisterd goed. Ik heb veel gehad aan de behandelingen en heb zelfs met 3 behandelingen het gewenste resultaat bereikt.

J.R.

Google

Ik heb een aantal haptonomie sessies bij Emmy mogen hebben. Zij heeft me hele fijne begeleiding gegeven en handvatten gegeven waardoor ik weer vooruit kan en positiever ben. Ze luistert zonder oordeel, laat je op een andere manier naar situaties kijken en hierdoor kan ik (mezelf) nu gerichtere vragen stellen. Dankjewel Emmy!

Niek

Google

In het begin wist ik niet wat ik kon verwachten. Al dat ik wist was dat het een manier was om meer in contact te komen met mijn gevoel. Ondanks de lockdown heb ik toch vooruitgang kunnen maken tot het punt waarop ik, veel sneller dan verwacht, geen hulpvraag meer heb. De sessies waren goed ingevuld, praten afwisselend met oefeningen, oefeningen die thuis ook gedaan kunnen worden, en een ruimte waarin je eerlijk kan zijn naar jezelf.

Helen

Google

Ik kwam niet met een heel concreet vraagstuk naar Emmy toe, maar heb door de sessies wel veel meer inzicht gegeven in mijn beweegredenen en hoe ik meer naar mijn gevoel moet luisteren i.p.v. mijn verstand.
Aanrader!

Olaf

Google
Ik ben bij Quality Care Breda terecht gekomen via Facebook-oproep , de eerste telefoon ervaring was al fijn . Iemand die reageert met passie voor haar bedrijf.
Ben bij Quality Care Breda gekomen voor de haptotherapie omdat ik nog het eea wilde bijschaven en veranderen aan mezelf na me scheiding van 3 jaar geleden. Waar ik last van had in me dagelijkse welzijn.
Na elke sessie veranderde iets in mij , soms niet te bevatten maar wel als fijn te ervaren , en dat ik er iets aan heb !
De sessies met Emmy heeft me veel opgebracht en ik sta nu weer wat makkelijk en mooier in het leven.
Het fijne aan Emmy is ze straalt rust en kalmte uit , oordeelt niet en luisterde goed naar mijn verhaal , heerlijk positief!
Super fijne ervaring , Dankjewel hiervoor !!

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mij? Vertel me jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan